branchenieuws

Nieuw festivalconcept DE TAAFEL van The Food Line-up laat je weer eten met aandacht.

Bewaar je inspiratie!

Log in of maak een account aan en bewaar jouw inspiratie op een Board.
Maak zoveel Boards als je wilt!

Maak een account

Vul de velden in en ga direct aan de slag met Boards!

Wachtwoord
Voornaam
Achternaam
Ik geef toestemming om mijn gegevens te gebruiken voor de Boards functionaliteiten op de event inspiration website.
×
DE TAAFEL

Zó vanuit je tentje ontbijten op twee bijzondere plekken in de natuur van Vlieland: zo’n 250 Into The Great Wide Open festivalgangers mochten dit weekend voor de eerste keer aanschuiven bij het gloednieuwe festivalconcept DE TAAFEL van impact cateraar The Food Line-up. 

Tijdens DE TAAFEL serveerden drie chefs uit The Food Line-up’s community van vakmensen een geniaal lekker menu, met de omgeving, natuur en verhaal van de chef als uitgangspunt. Het doel van de DE TAAFEL is om ons weer te laten eten met aandacht. Voor echt vakmanschap, voor onbekende smaken en technieken, voor je tafelgenoten en voor de plek waar je eet. En dat is The Food Line-up aardig goed gelukt.

De meterslange, ononderbroken DE TAAFEL werd drie ochtenden gedekt voor 150 gasten per editie: op het strand ging de aandacht naar authentiek Griekse smaken van chef Evangelos die je met zijn focus op traditie en cultuur aan het denken zetten. In de duinen bracht chef Pepijn een nieuw perspectief op goed eten op het bord; met bereidingswijzen die goed zijn voor de mens maar ook de maker en de natuur. En tijdens de tweede dag in de duinen sleepte chef Gilbert de gasten mee in geuren, kleuren en smaken van het seizoen om zo de natuur op een nieuwe manier te leren kennen.

DE TAAFEL