Venues

Ook buiten de randstad is (Devent)er zoveel te doen voor jouw event

Een onverwacht gave MICE-locatie

Bewaar je inspiratie!

Log in of maak een account aan en bewaar jouw inspiratie op een Board.
Maak zoveel Boards als je wilt!

Maak een account

Vul de velden in en ga direct aan de slag met Boards!

Wachtwoord
Voornaam
Achternaam
Ik geef toestemming om mijn gegevens te gebruiken voor de Boards functionaliteiten op de event inspiration website.
×

Natuurlijk, de vier grote steden (en alles wat daar tussenin ligt) zijn zeer aantrekkelijk om events te organiseren. Maar Nederland heeft zoveel meer te bieden. Zo ook de Hanzestad Deventer, die op een uurtje rijden van Utrecht opvallend bereikbaar is.

Wij checkten bij Marloes Alblas, general manager van Postillion Hotel Deventer, waarom zij vindt dat jij als eventmanager tijdens een volgend event Deventer in overweging zou moeten nemen.

Postillion Hotel Deventer - Marloes Alblas

De perfecte combinatie

“Veel mensen zien Deventer helemaal niet als MICE-locatie en dat is echt zonde.” Kijk, dat is duidelijk. “ Je bent vanuit Utrecht sneller bij ons dan in Den Haag. Voor organisaties die zowel in het noorden als in het zuiden van het land vestigingen hebben, liggen we perfect in het midden.”

“Maar nog veel interessanter; we hebben als stad enorm veel te bieden. Als Hanzestad hebben we een historisch centrum vol uiteenlopende horecagelegenheden. Daar omheen barst het juist weer van de creativiteit, waaronder industriële locaties aan de ene kant en een modern theater aan de prachtige IJssel aan de andere kant. Kortom, voor elk type event is Deventer een perfecte plek. Daarnaast is het ook een stad die volop in ontwikkeling is, mede door de herkomst van grote bedrijven zoals Auping, Nefit en Bosch.” We kunnen haar opmerkingen absoluut beamen, getuige ons verslag van de Locatietour in Deventer.

Alles onder één dak

Wil je een event organiseren in Deventer, denk dan ook vooral aan Postillion Hotel Deventer (duhhh, natuurlijk!). Waarom? Allereerst omdat ze strak aan de A1 liggen en met 300 gratis parkeerplekken en veel laadpalen een ideale start van jouw event bieden. Ben je er, dan hoef je eigenlijk niet meer weg, want deze locatie biedt alles onder één dak. Hier combineer je inhoud en overnachting met ontspanning. Maak gebruik van één van de dertien zalen (plenair tot 250 personen), overnacht in één van de 96 kamers en geniet van een barbecue op het terras, teambuilding activiteiten op het grote grasveld of een feestavond in het hotel.

Postillion Hotel Deventer - Ingang
Postillion Deventer - Zalen 2
Postillion Deventer - Zalen
Postillion Hotel Deventer - 14 kamer
Postillion Hotel Deventer - 15 kamer
Postillion Hotel Deventer - bar

“Ik weet niet of ik het zo hard moet zeggen, maar ik geloof erin dat we hier in Deventer veel flexibeler en op meer persoonlijke wijze omgaan met event aanvragen. We werken met een hecht team, zonder uitzendkrachten, dat echt voor maximaal resultaat wil gaan voor jouw event. Als je bij ons bent, dan voelt het als familie die op bezoek komt. En daar wil je optimale gastvrijheid voor bieden.”

Combineren met de stad

Hoe fijn het ook is bij Postillion Hotel Deventer; je kunt een event uiteraard ook goed combineren met de mogelijkheden van de stad. Zo is er op loopafstand een escape room, kan je met een solex of fiets de omgeving verkennen of met een bootje over de IJssel varen.

Postillion Hotel Deventer - Exterieur

Sowieso ben je met een paar autominuten of in slechts twintig minuten wandelen in het centrum. Heerlijk toch, om na een intensieve dag vol meetings even het hoofd leeg te krijgen door via een wandeling langs de uiterwaarden van de IJssel naar één van de vele leuke restaurantjes te lopen. Of ga naar gave industriële locatie in de buurt voor een fantastisch feest dat niet onderdoet voor ‘feesten op het Amsterdamse Westergasterrein’. Daarna loop je in een paar minuten terug naar Postillion Hotel Deventer voor een heerlijke overnachting.

We kunnen het alleen maar eens zijn met Marloes. Dus organiseer jij binnenkort een eindejaarsbijeenkomst, een kwartaalmeeting, een meerdaagse kick-off meeting of gewoon een goed personeelsfeest; denk eens (Postillion) Deventer!

Beeld: Postillion Hotel Deventer