Venues

Room Mate Bruno daagt organisaties uit met creatieve concepten te komen in hun hotel

Hier kan je nog echt verrassen

Bewaar je inspiratie!

Log in of maak een account aan en bewaar jouw inspiratie op een Board.
Maak zoveel Boards als je wilt!

Maak een account

Vul de velden in en ga direct aan de slag met Boards!

Wachtwoord
Voornaam
Achternaam
Ik geef toestemming om mijn gegevens te gebruiken voor de Boards functionaliteiten op de event inspiration website.
×

In mijn vorig leven als creatief conceptontwikkelaar was ik vaak op zoek naar blackbox-locaties. Daar kon je tenminste lekker out of the box denken en los gaan in een volledig naar eigen wens in te richten ruimte. Heerlijk! Het werd een stuk lastiger als het een meerdaags event betrof. Waarom? Omdat hotels vaak niet happig zijn op die onwijs creatieve ideeën. Simpelweg omdat reguliere gasten er geen hinder van mogen ondervinden of omdat de locatie er niet op is ingericht.

Een uitzondering binnen de Hollandse hotels is Room Mate Bruno. Dit in Rotterdam gelegen hotel is een kleurrijke, frisse verschijning die ook nog eens volledig openstaat voor de meest uiteenlopende meerdaagse meetings. En dat gaat ver, getuige het gesprek dat ik met commercieel manager Michaël ten Brink had!

Kleurrijk design hotel

Room Mate Bruno bevindt zich in een oud theepakhuis; in één van de modernste en meest levendige wijken van de stad: Rotterdam Centrum Zuid. Het zette bij de opening meteen een stempel als eerste designhotel van Rotterdam. 

In de negen vergaderzalen van 20 tot 280 m2 kan je alle kanten op. Evenals in de multifunctionele en industriële Event Hall van maar liefst 400 m2. En, best uniek voor een Rotterdamse eventlocatie: deze ruimte heeft directe toegang tot de straat.

Room Mate Bruno event hall met stoel
Room Mate Bruno gang
Room Mate Bruno sit down diner
Room Mate Bruno subzaal
Room Mate Bruno Event Hall

Niets is standaard

Michaël: “Wij willen jouw persoonlijke partner zijn voor jouw event. Daarom denken we graag met je mee en kan bij ons bijna alles. Een eigen bake-off voor een bakkersbedrijf? Geen probleem! Een graffiti op onze muren in de Event Hall? Lekker doen, ik verf hem daarna wel weer terug! Een diner voorzien door een sterrenchef? Dat kan perfect hier!”

Deze voorbeelden geven perfect aan wat Room Mate Bruno is: een hele mooie plek voor meerdaagse meetings. “Het wordt echt jouw hotel. Compleet met stickers op de vloer, overal branding en op elke kamer een persoonlijke kreet op de badkamerspiegel. We zijn uncommon in een common sense. Zoveel kleur als ons hotel heeft, zo vrij willen we ook met je meedenken voor jouw event.

Room Mate Bruno artiesten
Room Mate Bruno dj booth
Room Mate Bruno dj

Ook voor de kleinere bijeenkomsten kan je hier overigens goed terecht. “Ook dan willen we verrassen. Door bijvoorbeeld een piaggio-koffiebar of ijswagen naar binnen te rijden tijdens een meeting. Voor elke zaal een andere verrassing.”

Lekker combineren

Ook bijzonder aan Room Mate Bruno; ze verzorgen niet zoals de meeste hotels alle F&B. F&B of bar. Zo verzorgen ze het ontbijt, standaard lunches, ontvangsten en pauzes; allen geheel in het thema of de doelstelling van het event, daarbij rekeninghoudend met de seizoenen. Maar ze wijken voor bijvoorbeeld een diner of uitgebreide lunch graag uit naar de naastgelegen foodhallen of de inzet van een cateraar naar keuze. Ideaal dus voor jouw event, want zo kan je ook daarin het concept volledig afstemmen met jouw preferred catering partner. En hoe gaaf is het om met jouw gezelschap te genieten van de maar liefst twaalf aanwezige keukens van de foodhallen. Hoezo voor ieder wat wils?!

Room Mate Bruno gasten

“Rotterdam is meer dan Room Mate Bruno.” Een bijzondere uitspraak; enerzijds omdat de gemiddelde locatie vanuit financieel oogpunt alles bij zich wil houden, anderzijds omdat het precies aangeeft hoe deze locatie graag met jou meedenkt. “Ik ken veel goede plekken in Rotterdam voor een teambuildingactiviteit of om heerlijk te dineren.”

So… for your next event, who is your best mate? Room Mate Bruno!

Beeld: Room Mate Bruno