branchenieuws

Friesland versterkt positie als duurzame congresbestemming

Bewaar je inspiratie!

Log in of maak een account aan en bewaar jouw inspiratie op een Board.
Maak zoveel Boards als je wilt!

Maak een account

Vul de velden in en ga direct aan de slag met Boards!

Wachtwoord
Voornaam
Achternaam
Ik geef toestemming om mijn gegevens te gebruiken voor de Boards functionaliteiten op de event inspiration website.
×
Merk Fryslan netwerkevent Zakelijk Toerisme | fotograaf Lucas Kemper

Tijdens een inspirerend netwerkevent op 8 oktober bij Lokaal 55 in Sneek presenteerde Friesland Convention Partners hun nieuwe magazine. Dit magazine positioneert Friesland als dé duurzame congresbestemming van Nederland.

De organisatie benadrukt hoe de provincie een aantrekkelijke locatie is voor zakelijke bijeenkomsten en congressen, met een sterke focus op innovatie en duurzaamheid.

“Als Friesland Convention Partners werken we nauw samen met lokale ambassadeurs, eventlocaties en leveranciers door heel Fryslân. Ons gezamenlijke doel is om meer kenniscongressen naar de regio te halen en Friesland te profileren als een plek waar duurzaamheid en kennis elkaar versterken,” zegt Hendrina Zijlstra, Programma Manager bij Friesland Convention Partners. “Met congressen over thema’s zoals watertechnologie, duurzame landbouw en circulaire economie dragen we bij aan het versterken van het imago van Fryslân en stimuleren we de brede welvaart in de regio.” Tijdens het netwerkevent waren er sprekers en zeepkistsessies waarin de nieuwste trends, samenwerkingskansen en ontwikkelingen op het gebied van zakelijk toerisme werden belicht.

Het inspiratiemagazine is onder andere beschikbaar via de website.