branchenieuws

Groningen Conventions Inspiratie Event moet boost geven aan Groningse economie

Bewaar je inspiratie!

Log in of maak een account aan en bewaar jouw inspiratie op een Board.
Maak zoveel Boards als je wilt!

Maak een account

Vul de velden in en ga direct aan de slag met Boards!

Wachtwoord
Voornaam
Achternaam
Ik geef toestemming om mijn gegevens te gebruiken voor de Boards functionaliteiten op de event inspiration website.
×
Groningen Conventions

Groningen Conventions wil tijdens de tweede editie van het Inspiratie Event op dinsdag 22 oktober ruim tweehonderd opdrachtgevers inspireren rondom de thema’s articial intelligence, duurzaamheid, hoe zakelijke events waarde toevoegen, toegankelijkheid en ‘the future of Food’.

Het achterliggende doel: deze opdrachtgevers overtuigen om hun congres of zakelijke event in Groningen te organiseren. Groningen Conventions heeft als doel gesteld om de komende jaren meer zakelijke congressen naar Groningen te halen. “Voordat de coronapandemie uitbrak, organiseerde Groningen gemiddeld 75 congressen per jaar. Daarmee waren we de vijfde grootste congresbestemming van Nederland, goed voor een markt tussen de 10 en 30 miljoen”, vertelt Wouter Olland, manager Groningen Conventions.

“Samen met de partners van de Groningen Congres Alliantie willen we die congresmarkt terughalen en laten doorgroeien. Dat heeft echter tijd nodig, aangezien er minimaal twee jaar zit tussen het eerste contact met een beroepsvereniging en het moment waarop het congres daadwerkelijk plaatsvindt. Ons doel is om op de shortlist te komen van de beroepsverenigingen (associaties), zakelijke opdrachtgevers én professional congres organizers (pco’s) die betrokken zijn bij de organisatie van deze congressen.”

Check hier om je aan te melden.