branchenieuws

ADE Green kondigt volledig conferentieprogramma aan

Bewaar je inspiratie!

Log in of maak een account aan en bewaar jouw inspiratie op een Board.
Maak zoveel Boards als je wilt!

Maak een account

Vul de velden in en ga direct aan de slag met Boards!

Wachtwoord
Voornaam
Achternaam
Ik geef toestemming om mijn gegevens te gebruiken voor de Boards functionaliteiten op de event inspiration website.
×
ADEGreen 2023 microfoon credit-Roeland-Hoefsloot

ADE Green kondigt haar 10e editie aan met een grensverleggend programma, voorafgaand aan de conferentie in Felix Meritis in Amsterdam op 18 oktober.

De conferentie uit de koker van het Amsterdam Dance Event, Green Events en Nachtlab Agency omvat diverse workshops, panels, keynotes en gesprekken met artiesten als Coco Em, Lady Shaka, Madame Gandhi, Sama Abdulhadi, en Shimza. Aangevuld met talrijke industrie-experts van bekende organisaties, zoals Boom, Dekmantel, Glastonbury, Homecoming Festival, ID&T, Le Guess Who?, Tomorrowland, Resident Advisor, Earth Percent, Green Deal Circular Festivals, Gemeente Amsterdam en het Ministerie van Infrastructuur en Waterstaat die dit jaar deel uitmaken van de conferentie over duurzaamheid en sociale verandering in de muziekindustrie.

De conferentie vindt plaats op vrijdag 18 oktober (11:00-18:00) in Felix Meritis, Amsterdam. Een gelimiteerd aantal ADE Green-tickets zijn verkrijgbaar via de officiële ADE-website – omdat ADE Green de afgelopen jaren snel uitverkocht raakte, wordt vroegtijdige boeking aanbevolen vanuit de organisatie.