Rob Urgert en Joep van Deudekom

Een sterk inhoudelijk verhaal met veel humor én interactie

Bewaar je inspiratie!

Log in of maak een account aan en bewaar jouw inspiratie op een Board.
Maak zoveel Boards als je wilt!

Maak een account

Vul de velden in en ga direct aan de slag met Boards!

Wachtwoord
Voornaam
Achternaam
Ik geef toestemming om mijn gegevens te gebruiken voor de Boards functionaliteiten op de event inspiration website.
×

Deze intro schrijven voor Rob en Joep is waarschijnlijk de meest gemakkelijke taak die we in jaren hebben gehad. Komt die: Gewoon doen! 

Iets meer onderbouwing nodig? We hebben ze tijdens ons eigen relatie-event ‘Event Inspiration Days’ ingezet voor ruim 300 event managers en event professionals. In de evaluatie kregen ze van een altijd strenge doelgroep een gemiddelde van 8,8. Dat zegt genoeg toch?!

 

👆 Geschreven door Event Inspiration

Rob Urgert en Joep van Deudekom zijn dé ideale onderbreking, aanvulling, start of afsluiter van jouw event, congres of bijeenkomst! Rob en Joep kunnen als geen ander een sterk inhoudelijk verhaal met veel humor over het voetlicht brengen. Enerzijds is hun verhaal dus relevant, maar anderzijds wordt er ook flink gelachen en meegedaan. Alle programma’s van Rob en Joep zijn zeer interactief.

Rob Urgert en Joep van Deudekom - Wim Kluvers ©Wim Kluvers

Humor en inhoud op maat

Al sinds het begin werkt cabaret-sprekersbureau Humor Werkt  met heel veel plezier en succes samen met Joep van Deudekom en Rob Urgert. Zij hebben 9 september 2024 bij Event Inspiration in De Rijtuigenloods laten zien hoe zij het publiek tot een warme kleffe massa kunnen kneden met De Verbinders. Rob en Joep hebben naast De Verbinders ook nog een programma over succes en over het maken van keuzes.

Als geen ander kunnen zij een sterk inhoudelijk verhaal met veel humor over het voetlicht brengen. Enerzijds is hun verhaal relevant, maar anderzijds wordt er ook flink gelachen en meegedaan. Alle programma’s van Rob en Joep zijn zeer interactief.

Momenteel hebben Rob en Joep de volgende drie programma’s:

De Verbinders
Veel mensen zoeken naar verbinding. Maar het lijkt wel of we tegenwoordig steeds verder van elkaar af komen te staan.Rob en Joep brengen mensen weer dichter bij elkaar. Door middel van hun uitgekiende stappenplan weten zij elke zaal met losse individuen samen te kneden tot een warme en hechte groep. Met hun humor en jarenlange podiumervaring nemen zij het publiek mee in een hilarische en interactieve show. Geen ontsnappen mogelijk!

©Tycho Müller
©Tycho Müller
©Tycho Müller
©Tycho Müller

Hoe maak ik zuivere keuzes (in deze onzekere tijden)?
Als mens maken we duizenden keuzes. In een hyperinteractief programma laten Rob Urgert en Joep van Deudekom zien dat die keuzes vaak helemaal niet zo zuiver en weloverwogen zijn als we soms denken. Aan de hand van oefeningen, dubbele bodems en veel humor leren ze je hoe jij deze valkuilen kunt vermijden. Laat je meevoeren in deze mentale achtbaan!

Hoe word ik nóg succesvoller?
Rob Urgert en Joep van Deudekom keken naar de wetenschappelijke kennis over succes en maakten daar een spetterende quiz van. Middels humoristische filmpjes en experimenten leggen Rob en Joep het publiek vragen voor die gebaseerd zijn op de harde wetenschap achter succes. Humor met inhoud op niveau.

Humor Werkt

Cabaret-sprekersbureau Humor Werkt  is in 2008 opgericht door Ilonka Blok en Merel Kortekaas. Ontstaan vanuit de overtuiging dat humor een waardevolle toevoeging bij evenementen is: het werkt om de dag te breken, een spiegel voor te houden, een boodschap luchtig te verpakken of gewoonweg ter ontspanning! Humor versterkt de teamspirit, versimpelt de communicatie (je kunt anderen beïnvloeden, overtuigen, motiveren en verenigen), zorgt voor luchtigheid en bevordert creativiteit.

Bij Humor Werkt kun je een cabaretier inhuren met bijvoorbeeld een op maat gemaakte voorstelling, met een inspirerende of motiverende lezing of een terugkoppeling in de vorm van een wrap up.  Tevens boeken wij diverse dagvoorzitters die jouw bijeenkomst professioneel en met de nodige humor begeleiden.

Neem gerust contact met ons op, ook voor online mogelijkheden, wij denken graag met je mee. Bovendien hebben wij rechtstreeks contact met alle artiesten, waardoor de extra schakels verdwijnen!

Beeld: Olivier Thijssen, Wim Kluvers, Tycho Müller

Kenmerken

  • Enige cabaret-sprekers bureau ter wereld
  • Jarenlange ervaring en veel verstand van humor bij evenementen
  • Rechtstreeks contact met alle artiesten
  • Uitgebreid aanbod in diverse prijsklassen, voor verschillende doelgroepen

 

Merel Kortekaas
Merel Kortekaas
Stuur een bericht
Merel Kortekaas
Merel Kortekaas
Stuur een bericht