Venues

Na tien weken intensief slopen is Gooiland 2.0 een feit en daar word jij blij van

Nog meer mogelijkheden door prachtige upgrade

Bewaar je inspiratie!

Log in of maak een account aan en bewaar jouw inspiratie op een Board.
Maak zoveel Boards als je wilt!

Maak een account

Vul de velden in en ga direct aan de slag met Boards!

Wachtwoord
Voornaam
Achternaam
Ik geef toestemming om mijn gegevens te gebruiken voor de Boards functionaliteiten op de event inspiration website.
×

“Bas, binnenkort hebben we ons eerste event na de verbouwing. Kom je even kijken?” Dat laat ik Shannon de la Rie, event manager bij Gooiland, mij geen twee keer zeggen. De teasers op de socials zorgden de afgelopen weken voor de nodige nieuwsgierigheid.

Tijd om live te ervaren wat de voordelen zijn voor organisaties die hier hun event gaan organiseren. Dat zijn er genoeg, want wow, wat zorgt deze upgrade voor een frisse en stijlvolle uitstraling!

Constante drang tot vernieuwing

In de afgelopen jaren hebben we al meermaals geschreven over de verbeteringen die Gooiland doorvoerde. Zowel van esthetische als duurzame aard. Denk aan de verbouwing van de theaterzaal en de vele duurzame toepassingen die zijn doorgevoerd. Het toont de visie om de meest vernieuwde monumentale eventlocatie van Nederland te willen zijn. Met de afronding van de laatste verbouwing is dat zeker gelukt. Of zoals commercieel directeur Patrick van Rossum het zegt: “Elke vernieuwing is een onderdeel geweest van de totale puzzel. Nu is die puzzel eindelijk compleet.”

Gooiland bar ©Nunes dos Anjos Fotografie

Prachtige ontvangstruimte annex beursvloer annex dinerzaal

In de Radiozone zijn de drie subruimtes compleet verbouwd. Sterker nog, het is de meest ingrijpende metamorfose die ervoor zorgt dat je drie volwaardige subzalen erbij krijgt. Compleet met prachtige houten wandbekleding voor een warme sfeer en goede akoestiek, een state-of-the-art LED-scherm voor presentaties én een plug & play-systeem om licht, geluid en AV zelf te kunnen regelen. Hoe fijn is dat?! 

Een andere opvallende verandering is de verbouwing op de begane grond; de Green Area. Voorzien van een nieuwe gietvloer én nieuw meubilair ziet het geheel er strak uit. Maar het zijn vooral de prachtige bank rondom de grote boom en de beeldschone handgemaakte barren die als eyecatchers (inclusief oude radio’s als knipoog naar Hilversum Mediastad) de ruimte een dikke upgrade geven.

Hier ontvang je heel graag je gasten voor de start van het event, de netwerkmomenten tussendoor of de borrel na afloop. Maar je kunt de ruimte nu ook perfect inzetten voor een sit down diner, een feestavond of zelfs een beurs.

Gooiland Radiozone ©Nunes dos Anjos Fotografie
©Nunes dos Anjos Fotografie
©Nunes dos Anjos Fotografie

Meer ruimte voor exposanten en subsessies

Om met die beursvloer te beginnen: de Showroom die tegen de Green Area aan ligt is in de verbouwing meegenomen. Daarnaast is ervoor gekozen om hier de vaste bar eruit te halen, zodat er meer ruimte is voor een (grotere) subsessie of exposanten tijdens een beurs.

Klaar voor onvergetelijke ervaringen

Het laatste onderdeel van de upgrade is het plaatsen van een veel ruimere en moderne genderneutrale toiletgroep. Als zelfs die Insta-waardig is, dan weet je dat ze bij Gooiland kosten nog moeite hebben gespaard om in het beste voor jou als event organizer te voorzien.

©Nunes dos Anjos Fotografie

Trots op het resultaat

Shannon zegt het tijdens het locatiebezoek eigenlijk heel mooi: “Ik ben sinds vier weken weer aan het werk, nadat ik een jaar op wereldreis ben geweest. Het was al heerlijk om hier te werken, maar met alle veranderingen is het nog zoveel mooier dan ik ooit voor mogelijk had gehouden. Die trots voel ik, maar ook mijn collega’s. We willen met onze voorzieningen en hospitality voor elk event een 9+ ervaring creëren voor de opdrachtgever en de gasten. Dat moet zeker lukken, met wat we ze nu kunnen bieden.” 

Ben je benieuwd naar wat Gooiland voor jouw event kan betekenen? Shannon en haar collega’s laten je het graag met eigen ogen beleven tijdens een locatiebezoek!

Beeld: Gooiland, Jean Carlo Nunes dos Anjos