branchenieuws

Van der Linde nieuwe Hospitality partner Soldaat van Oranje

Bewaar je inspiratie!

Log in of maak een account aan en bewaar jouw inspiratie op een Board.
Maak zoveel Boards als je wilt!

Maak een account

Vul de velden in en ga direct aan de slag met Boards!

Wachtwoord
Voornaam
Achternaam
Ik geef toestemming om mijn gegevens te gebruiken voor de Boards functionaliteiten op de event inspiration website.
×
Soldaat van Oranje

Van der Linde Food–Catering–Events en TheaterHangaar Katwijk gaan een samenwerking aan voor meerdere jaren voor de Hospitality tijdens de voorstellingen van Soldaat van Oranje.

“Wij zijn trots dat wij deze succesvolle voorstelling nu mogen gaan voorzien van onze gastvrijheid en herkenbare culinaire signature met lokale ingrediënten” aldus Hans van der Linde, directeur van het gelijknamige cateringbedrijf dat al ruim 60 jaar ervaring heeft, en grootschalige projecten en locaties, zoals musea, theaters, congressen en topsport voorziet van eten, drinken en gastvrijheid. “Samen met onze partners en leveranciers gaan wij ook de komende jaren hier weer honderdduizenden theaterbezoekers een totaalbeleving aanbieden; een fantastische avond uit voor collega’s, vrienden en families.”

Van der Linde is ook beschikbaar om de evenementenlocatie Hangaar2 te voorzien van eventcatering tot 2500 gasten of met evenementen op het buitenterrein van het voormalig militair vliegveld Valkenburg in Katwijk. Deze unieke evenementenlocatie van 2450m2 vrij vloeroppervlak biedt ruimte voor talloze groepen en verhuringen.