Solid Rental

Met hoogwaardige audiovisuele en technische oplossingen leggen wij het fundament voor de ultieme eventbeleving.

Bewaar je inspiratie!

Log in of maak een account aan en bewaar jouw inspiratie op een Board.
Maak zoveel Boards als je wilt!

Maak een account

Vul de velden in en ga direct aan de slag met Boards!

Wachtwoord
Voornaam
Achternaam
Ik geef toestemming om mijn gegevens te gebruiken voor de Boards functionaliteiten op de event inspiration website.
×

Ben je op zoek naar audiovisuele oplossingen, dan zit je rock solid… bij Solid Rental. Zij weten als geen ander hoogwaardige, technische totaalproducties neer te zetten die beklijven. Are you already sol(i)d?

 

👆 Geschreven door Event Inspiration

Wij zijn Solid Rental



Een jong, gezellig en ambitieus team in Roelofarendsveen (tussen Leiden en Amsterdam), dat zich specialiseert in high-end producties voor toonaangevende (corporate) evenementen in binnen- en buitenland. 

Een evenement moet je voelen, beleven. Zodat je bezoekers een onvergetelijke ervaring bezorgt. Wil jij de impact van jouw event vergroten? Dan is Solid Rental jouw partner voor hoogwaardige, technische totaalproducties. Met audiovisuele en technische oplossingen leggen wij het fundament voor de ultieme eventbeleving. Daarbij laten we niets aan het toeval over. Iedere stap wordt zorgvuldig bedacht, geregisseerd en uitgevoerd. 

Solid Rental
Solid Rental
Solid Rental

We gaan tot het uiterste voor een bijzonder resultaat. Dat doen we zonder poespas en met een kritische blik, die uitnodigt tot vernieuwing en kwaliteit. Onze oplossingen zijn doordacht, creatief en staan als een huis. Zo bereiken we samen jouw doelstellingen. Duurzaam. Impactvol. En altijd met wow-effect. Ga op onderzoek uit in onze showcases en krijg een impressie voor én achter de schermen. Want aan iedere spetterende productie gaat een creatief proces en gedegen voorbereiding vooraf. Met de nodige uitdagingen, hobbels en inzichten. Samen zorgen we altijd (ja, altijd) voor een passende oplossing. 

Solid Rental
Solid Rental
Solid Rental
Solid Rental

Benieuwd naar hoe we jouw visie tot leven kunnen brengen met audiovisuele en technische oplossingen die het verschil maken? Aarzel niet om contact met ons op te nemen. 

Kenmerken

  • Hoogwaardige technische totaal producties
  • Professionele en ervaren specialisten
  • Elke evenement een uniek product
  • Uitdagingen gaan wij niet uit de weg