Lively Tech Agency

Efficient organiseren. Events innoveren.

Bewaar je inspiratie!

Log in of maak een account aan en bewaar jouw inspiratie op een Board.
Maak zoveel Boards als je wilt!

Maak een account

Vul de velden in en ga direct aan de slag met Boards!

Wachtwoord
Voornaam
Achternaam
Ik geef toestemming om mijn gegevens te gebruiken voor de Boards functionaliteiten op de event inspiration website.
×

Lively mag zich met recht ‘specialisten in event tech’ noemen. Van registratie en event platform tot video streaming. Ze doen het allemaal, en met evenveel levendig enthousiasme én hoge mate van expertise. Wil jij event technologie efficiënt inzetten, dan ben je bij Lively aan het juiste adres!

 

👆 Geschreven door Event Inspiration

Bij Lively Tech Agency begrijpen we dat de lat voor evenementen steeds hoger ligt en dat de tijdsdruk voor organisatoren toeneemt. Ons doel is om eventprofessionals te ondersteunen met de juiste technologische oplossingen, zodat zij meer tijd overhouden om evenementen te vernieuwen en verbeteren. Zonder hen te overweldigen met de vele mogelijkheden en technische obstakels.  

Wat maakt ons anders?

​Een tool aanschaffen kan iedereen. Wij kijken naar wat werkt en haalbaar is binnen jouw doelstellingen, doelgroep en huidige tech stack. Als premium partner van 8+ innovatieve software leveranciers, waaronder Grip, Swoogo en Cvent. 

We bieden niet simpelweg een oplossing; we vinden ook het juiste platform dat aansluit bij jouw event(s). Vervolgens bieden we lokale onboarding aan bij licenties, en nemen de inrichting uit handen bij gebrek aan tijd of complexe events. 

Onze event tech specialisten doen honderden events per jaar, en weten alles over event journeys, registratie trajecten, sponsor ROI en onsite coördinatie. 

Van app ontwikkelaar tot event tech bureau

Sinds 2012 is Lively actief in de zakelijke evenementenwereld, oorspronkelijk bekend als een pionier in het ontwikkelen van op maat gemaakte event apps. Door de snel veranderende markt en de brede vraag van klanten, zijn we verdergegaan als bureau voor meer flexibiliteit, ruimte voor ontzorging en snelle adoptie van innovatie.

Onze oplossingen

  • Event marketing & registratie: Met onze websites en mailings zorgen we ervoor dat je opvalt vanaf de eerste klik tot de laatste bedankmail.
  • Betalingen & financiële administratie: Integreer iDeal en creditcard voor directe betalingen, of laat deelnemers op factuur betalen met automatische herinneringen.
  • On-site badge printing: Print badges ter plekke snel en moeiteloos, volledig in kleur of met labels. Wij bieden alle benodigde hardware en on-site services.
  • B2B matchmaking: Vergroot de kracht van live events en zorg dat jouw deelnemers vooraf weten wie ze gaan ontmoeten met swipe-to-match en netwerk roulette.
  • CRM & event management: Beheer al je contacten en event content op een centrale plek. Stroomlijn alle communicatie naar deelnemers, sprekers en exposanten.
  • Streaming hub 100% on-brand: Versterk de merkbeleving en meetbaarheid van jouw webinar of livestream met een interactieve hub op maat.
  • Deelnemers hub & event app: Verhoog de betrokkenheid en informatievoorziening, en bied meer gemak, zowel voor, tijdens als na het evenement, via mobiel en desktop.
  • Live publieksinteractie: Stimuleer op schaal de dialoog, houd de aandacht vast en verzamel waardevolle feedback met interactieve formats zoals polling, quizzen en Q&A.

Onze platforms zijn niet alleen best-in-class, maar ook veilig. Met strikte naleving van ISO, GDPR en EU-opslagnormen bieden we sterke beveiliging.

Kenmerken

  • Volledig uitbesteden van de registratie, online & on-site
  • World-class software licenties, met lokale (enterprise) implementatie services 
  • Compleet en geïntegreerd aanbod (tech stack) van oplossingen 
  • Flexibel door onafhankelijke tech positie, in-house specialisten & integraties

 

Eigenschappen

  • Specialisme
    Event Apps Event Website Live video & streaming Ticketing & registratie Communicatie Hybride Events Live Events