Complimentenmakers

Met een goed gemikt compliment laten we een ander een meter boven de grond zweven.

Bewaar je inspiratie!

Log in of maak een account aan en bewaar jouw inspiratie op een Board.
Maak zoveel Boards als je wilt!

Maak een account

Vul de velden in en ga direct aan de slag met Boards!

Wachtwoord
Voornaam
Achternaam
Ik geef toestemming om mijn gegevens te gebruiken voor de Boards functionaliteiten op de event inspiration website.
×

We zijn absoluut veel gewend… behalve een welgemeend compliment. Wie is er niet gevoelig voor? Zeker als ze komen van Complimentenmakers. Het is bijzonder hoe ze met hun fijn gekozen woorden binnen een paar minuten raak schieten. Inmiddels hangen er meerdere complimenten bij ons op kantoor en nog steeds krijgen we het warm als we ze teruglezen. Dat vinden we knap. Daarom een dik compliment, voor de Complimentenmakers!

👆 Geschreven door Event Inspiration

Wij houden van houden van ♥️

Wij houden van… stille krachten, opscheppers, werkpaarden… Van rouwdouwers die ondersteboven in de gordijnen hangen. Maar ook van iedereen die daar stilletjes van geniet. Van feestjes en taart, maar ook van serieus. Van theater tot strandtent en van directiekamer tot ziekenhuis. Dus waar je ook zit, als je denkt ‘het mag hier allemaal wel wat liever!’, bel je ons… Komen wij voordoen hoe je de wereld verbetert, door te beginnen bij de ander.

Fotograaf Bas Czerwinski
Fotograaf: Studio Dijkgraaf
Fotograaf: Studio Dijkgraaf
Fotograaf Bas Czerwinski

Complimentenmakers

Als Complimentenmakers zijn we gespecialiseerd in vliegensvlug zien wat jou nou zo leuk, bijzonder of ‘eigen’ maakt, en pennen dat neer waar je bij staat.
En dat kan je wel gebruiken, want wat jou leuk maakt zie jij zelf gek genoeg vaak over het hoofd. Als we jou een compliment maken, geven we jou ‘aan jezelf cadeau’. Een compliment is als een lieve reminder aan je geweldige zelf.

Fotograaf: Caroline Sikkenk
Fotograaf: Bas Czerwinski
Fotograaf: Bas Czerwinski

Goeie zin!

Goeie zin kan je bij ons gewoon bestellen. Met een compliment onderstreep je de waarde van iemand anders’ inspanning, slimme opmerking of gewoon ‘de keuze voor die schoenen’.
Maar alhoewel je over ‘Leuke trui!’ waarschijnlijk niet nog jaren napraat, verandert een paar dagen overwerk door een simpele ‘jouw inzet is onmisbaar!’ in een mission accomplished; met de kracht van 1.000 schouderklopjes.

Fotograaf: Fleur Beemster
Fotograaf: Bas Czerwinski
Fotograaf: Bas Czerwinski
Fotograaf: Chiel Eijt

The future is lief

Dat is onze visie. Want zoals iedereen iets bijzonders heeft, heeft iedereen ook maar een klein hartje. Het maakt niet uit hoe stoer iemand is, een oprecht compliment raakt iedereen. Wie ook complimenten kan gebruiken, is de wereld en daarom geven we nu ook complimentenworkshops om jou te inspireren om compliment voor compliment de wereld liever te maken. Samen gaat het een stuk sneller.

Fotograaf: Fred Ernst
Fotograaf: Focusplaza

Complimentenmakers maken jouw event nóg leuker

Wanneer je een congres organiseert, afscheid neemt van een collega, je bedrijf wat extra schwung wil geven op een beurs, presentatie, of feestje, of als je personeel nog wel wat inspiratie kan gebruiken op de vrijdagmiddagborrel… noem jij ’t op, wij komen met de magic!

Tot snel ♥️

Kenmerken

  • Handgeschreven compliment
  • Een oprecht cadeautje
  • Tussen de mensen
  • Verbindende act
  • Persoonlijke aandacht en waardering
  • Een souvenir om te koesteren
  • Feel good love bomb
  • Nederlands en Engelstalig

 

Eigenschappen

  • Type entertainment
    Acts (opening, afsluiting etc.) 1 op 1 Groepsentertainment